One World Romania 2013: proiectii pentru liceeni

Intre 11 si 17 martie, One World Romania ne provoaca la a 6-a editie a festivalului dedicat filmelor documentare pe tema drepturilor omului. Urmeaza o saptamana intensa in care spatiile cinematografice si educationale din capitala vor fi impanzite de proiectii si dezbateri despre problemele arzatoare ale lumii de astazi.

Anul acesta, programul One World Romania intra in dialog cu vocile civice de maine, deschizand larg usile unui public tanar, curios si viu. In perioada festivalului, sunteti asteptati la proiectiile din cadrul Matineelor One World, o sectiune dedicata elevilor de liceu.

Documentarele vor fi urmate de dezbateri impreuna cu invitati – realizatori de film, protagonisti sau experti in problemele abordate de film. E o ocazie excelenta sa faceti cunostinta cu cele mai recente documentare care reunesc vocile tinerilor de peste tot. Filmele One World Romania sunt puse sub privirea taioasa a celor mai frumosi ani, iar voi aveti sansa sa va puneti in miscare spiritul civic pe care l-ati dobandit prin proiectiile si dezbaterile din cadrul cluburilor de film.

Toate proiectiile din cadrul Matineelor au loc la cinematograful Elvira Popescu din Bucuresti.

Mai jos aveti  programul complet si trailerele filmelor. Va asteptam cu pofta de cunoastere si dezbatere!

Programul Matineelor:

12 martie / ora 10 / The Punk Syndrome

13 martie / ora 14 / Only the Young

14 martie / ora 10 / Ai Weiwei: Never Sorry

15 martie / ora 10 / Soldier/Citizen

16 martie / ora 10 / Forbidden Voices

————————————————————————————————————–

Trailerele documentarelor din program:

The Punk Syndrome

Only the Young

Ai Weiwei: Never Sorry

Soldier/Citizen

Forbidden Voices