Echipa ORICUM

ORICUM este o organizatie non-profit infiintata la Bucuresti in anul 2005 care pornea la drum cu o revista ce vorbea despre valorile tinerilor romani. De atunci, a construit proiecte care au atins viata a sute de mii de tineri. In prezent, proiectele in derulare ale ORICUM sunt ShortsUP, Cluburile de Film Manifesto si Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative.

Creativitatea a schimbat si continua sa schimbe fundamental lumea in care traim, de aceea ORICUM crede cu tarie in ideea ca industriile creative pot deveni motorul dezvoltarii Europei de Est pana in 2030.

Prin proiectele si initiativele noastre conectam oameni talentati din aceste domenii cu publicuri curioase. Informam, dezvoltam proiecte care stimuleaza piata industrilor creative si facilitam dialogul intre sectorul privat si cel public. Pe scurt, atragem atentia asupra potentialului imens de dezvoltare economica prin creativitate.

Totodata, vrem sa demonstram ca sistemul educational formal poate avea beneficii imense daca este infuzat cu elemente creative. In aceasta directie de dezvoltare se inscriu Cluburile de Film Manifesto.

Ne gasiti la:

salut@oricum.ro - pentru informatii legate de proiectele ORICUM

salut@manifestofilmclubs.ro - pentru detalii despre Cluburile de Film Manifesto

daniela@oricum.ro - pentru propuneri de parteneriate media

Cluburile de Film Manifesto colaboreaza pe partea de design cu Sorina Vazelina si pentru programare cu Radu-Sebastian Amarie.