Noutati

11 Sep
Manifesto: misiune indeplinitaDupa 5 ani de proiectii de filme documentare in liceele din toata tara, programul ”Cluburile de Film Manifesto” se incheie. Pentru ca este important sa evaluezi fundamentele si impactul unui proiect, Asociatia ORICUM a luat decizia de a folosi experienta si comunitatea construite in jurul Cluburilor »
13 Jun
Festivalul de Film Documentar MANIFESTO: 18 -19 iunieManifesto: Primul festival de film documentar creat de elevi pentru elevi Pe 18 si 19 iunie, la cinema Elvira Popescu are loc Festivalul Manifesto, primul festival de film documentar creat de elevi pentru elevi. Proiectul a fost gandit si organizat de membrii Cluburilor de Film MANIFESTO, un progra »
27 Mar
Manifesto - vizual
Filmele documentare deschid perspectivele liceenilor romaniFilmele documentare vizionate si dezbatute in mediul scolar deschid perspectivele liceenilor, contribuie la modificarea atitudinii si comportamentelor lor cu privire la problemele globale, cresc dorinta de exprimare si implicare civica. Acestea sunt cateva din concluziile primului studiu care cercet »
11 Mar
OWR_6
One World Romania 2013: proiectii pentru liceeniIntre 11 si 17 martie, One World Romania ne provoaca la a 6-a editie a festivalului dedicat filmelor documentare pe tema drepturilor omului. Urmeaza o saptamana intensa in care spatiile cinematografice si educationale din capitala vor fi impanzite de proiectii si dezbateri despre problemele arzatoar »
06 Feb
Scoala-Noastra
Februarie, luna filmului documentar romanescIn luna februarie va invitam sa descoperiti povestea Romaniei de astazi, prin trei filme documentare romanesti despre problemele lumii din jur dar si despre oamenii care au curaj sa construiasca o societate mai deshisa si mai responsabila. Scoala noastra urmareste de-a lungul a patru ani povestea »
30 Jan
SibiuWinners
Liceenii din Sibiu castiga premiul cel mare in competitia ManifestoIntre 24 si 27 ianuarie a avut loc Tabara de Iarna Manifesto, ultima proba de foc din Competitia proiectelor curajoase. Pe scurt, un laborator de idei in care tinerii si-au consolidat proiectele de-a lungul a trei zile intense de training, si momentul deciziei finale: Locul 1 (1000 de euro) a mer »