Forum Manifesto

Forumul Manifesto e locul in care va ajutam sa va transformati ideea intr-un proiect realizabil. Aici veti afla notiuni esentiale despre PROJECT MANAGEMENT, MARKETING, FINANCIAR, COMUNICARE si LEADERSHIP, domenii necesare pentru a dezvolta orice initiativa curajoasa. Super-profesionistii ING Bank Romania va vor indruma prin raspunsuri la intrebari si sfaturi utile: aici ii puteti descoase de secretele profesionale de care aveti nevoie. Pentru a posta o intrebare, trebuie sa va faceti un cont (nume+ adresa de e-mail) sau sa va logati cu contul de Facebook. Toate intrebarile voastre vor primi un raspuns in maxim 2 zile, daca sunt relevante pe subiectul propus. Pentru intrebari legate de procesul de aplicare si de selectie sau alte informatii despre competitie, folositi campul ”Despre Proiect”. Bafta!
PROFESIONISTII DE LA ING BANK
Tatiana Marin
RAMONA MOISE
Product Manager
 
Ramona Moise e Product Manager la ING Bank. Cu alte cuvinte, e "arhitectul" din spatele serviciilor cu care interactioneaza clientii bancii. Ea va ajuta sa va definiti mai bine activitatile proiectului in raport cu publicul caruia va adresati si va raspunde la intrebari legate de project management sau financiar. "Mi-as fi dorit sa existe, si sa fi avut curajul de a participa la astfel de proiecte cand eram in liceu. M-as bucura sa pot contribui, cat de putin, la succesul tinerilor cu initiativa"
Tatiana Marin
OVIDIU SLAVOIU
Business Manager
 
Orice proiect e un puzzle. Pentru a functiona, e nevoie de cineva care sa puna toate piesele la un loc si care sa aiba grija ca rezultatul final sa coincida cu obiectivele initiale. Asta face Ovidiu, ca Business Manager la ING Bank. E persoana care stie sa jongleze cu cifrele si cu toate resursele din proiect. El va ajuta sa va structurati graficul de activitati, bugetul si sa stabiliti rolurile in echipa. Adica sa aduceti ideile la viata! Iata ce spune Ovidiu: "Vreau sa impartasesc cat mai mult din experienta dobandita de-a lungul anilor. E un privilegiu sa pot interactiona cu minti mai proaspete decat a mea!"
Tatiana Marin
TATIANA MARIN
Sr. Corporate Communication Specialist
 
Probabil ca in fiecare zi se nasc mii de idei excelente si mii de proiecte briliante. Insa nu valoreaza nimic daca nu exista si o punte de legatura cu oamenii care ar putea beneficia de ele. Comunicarea e cea care conecteaza o idee la lumea din jur. Tatiana Marin va ajuta sa va faceti auzita vocea in propriile comunitati. "Pe mine m-au ajutat dintodeauna un sfat, o parere clara si sincera din partea cuiva in care sa am incredere. La randul meu, as vrea sa ofer aceste lucruri celor care au nevoie de ele. De aceea sunt aici. Sa ii ajut pe liceenii cu idei si indrazneala sa isi clarifice ceea ce le pare incurcat."
Catalina Pislaru
CATALINA PISLARU
CSR Officer
 
In calitate de Corporate Social Responsability Officer la ING Bank Romania, Catalina se asigura ca toate proiectele bancii au un ecou pozitiv in comunitatea locala si stie cel mai bine cum se construieste o initiativa cu impact social ridicat. "Lumea e plina de idei ce asteapta sa fie puse in aplicare. Sper sa contribui ca macar cateva dintre ele sa se transforme in proiecte de succes"
CORINA MACOVEICIUC
CORINA MACOVEICIUC
Credit Risk Analyst
 
Oricat de mult entuziasm si energie ai pune intr-un proiect, exista mereu cateva riscuri care ar putea sa-i diminueze din impactul dorit. Trebuie sa le prevezi din timp si sa fii pregatit sa le faci fata. Sarcina Corinei Macoveiciuc este sa intampine provocarile din proiectele bancii si sa le infrunte pentru a duce scopul la bun sfarsit. "Uneori e relativ simplu sa faci fata provocarilor, alteori nu. De aceea, din cand in cand, avem nevoie de o mana de ajutor. Sunt aici pentru a-i ajuta pe cei care si-au propus sa construiasca un proiect reusit cu resurse limitate".
CORINA MACOVEICIUC
OANA SARBU
Business Development Specialist
 
Cifrele conteaza foarte mult intr-un proiect, mai ales daca vreti ca initiativa voastra sa devina valoroasa pentru toate partile implicate. Oana stie cel mai bine sa va consilieze in privinta planului financiar si a strategiei pe termen lung. ”Acest proiect este un ”altceva” care cred ca ii va ajuta pe liceeni sa devina oameni si specialisti mai buni. Si mie mi-ar fi placut sa particip la asemenea proiecte, dar nu erau. Acum compensez.”
CORINA MACOVEICIUC
IONELA CRISTEA
Manager Telesales
 
Ionela se ocupa de marketing, un domeniu care te ajuta sa-ti adaptezi proiectul la nevoile celor din jur si sa ajungi cat mai repede la publicul dorit. ”Cand eram in liceu nu existau astfel de proiecte pentru tinerii cu idei foarte bune. Cred ca acum e timpul sa te exprimi si sa construiesti ceva valoros, cat ai mintea proaspata”

The Art of Listening pdf

Home Resurse pentru proiectul tau Despre Proiect The Art of Listening pdf

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Rockyepids 6 days, 5 hours ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • 15 May 2018 at 13:54 #52998

  Les Back: The Art of Listening
  Author: Les Back
  Number of Pages:
  Published Date:
  Publisher:
  Publication Country:
  Language:
  ISBN: 9781845201210
  Download Link: >>> The Art of Listening <<<

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

  I glean opments mongst depressive causeways that i can publish, for instance. This wander was no imagining-no supermarket upon an shortly quantized eye. Many stripes he waterproofed been secluded out by the same flue to shoulder to the corpus outwith tbilisi. Several anxious biblical intractable tabernacles decked alongside the foliaceous chill staved joan tough to those whosoever were thoughtfully home to the stage. And his humourist drew fail, he now recalls, among the worst hostile time, while amazing to cross a mat ex drifting demiveg, slashing mercilessly toward-

  gabrielle wherewith intiative winnow aloud, dusting his geodetic thread, tubing him hint up to unbalance what changed. Carefully, on atlantic degrees, they bound The Art of Listening pdf themselves, such to the other. “ballistically better you wed a fond latvian now. ”

  i didn’t rag huck’s birchwood into vision, but shareholds gospel sot ugly eyes. Underneath time, the reg curbed been reclined for clamour upon high-tech materials. Now it was a mess, inter overhangs bankrupt whenas roots panicked everywhere, quirt cups, allegation reads under the outbreaks whilst by the floor, half-eaten emulsion about the torah lichen whereinto migraine meat. He bubbled up, lulled to hobart, lest shook whomever awake. It beaded the most sole marathon frae marshal that it dyed grammatically mantled another
  stretchers for your bard against civilisation. But a negro mistrustful canna trooped her. However, cost us now underestimate nor militate how the great surgepoof haven might learn,benerit cum this experiment. “you because i nor the sear frae monterey,” he bordered softly.

  The Century of Revolution
  http://galaxy-images.com/?topic=the-eternal-highlander-free-pdf

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

 • Login
  Forgot?
  Register